Afsluitceremonie: In alle vrijheid op naar 2021!

In verband met het annuleren van de afsluitceremonie geeft Suze Maclaine Pont haar lezing nu online. Webinar gemist? Klik hier om deze terug te kijken!

Vanwege de huidige coronamaatregelen is dit evenement, behalve de lezing over vrijheid, helaas geannuleerd. Volg juist daarom nu Suze Maclaine Pont‘s lezing ‘Op naar echte vrijheid!

Op internationale coming-out day sluiten we de Regenboogdagen 2020 af met een inspirerend programma die je echt niet wilt missen! We beginnen het ontvangst met Regenboogcake en een terugblik op de geweldige Regenboogdagen 2020. Daarna vervolgt ons programma met onderstaande activiteiten. We sluiten af met een toost op dit jaar en in alle vrijheid op naar 2021!

De afsluitceremonie is op 11 oktober 2020 van 16.00 tot 20.00

Lezing van Suze Maclaine Pont.
Suze is een succesvolle zakenvrouw, bedrijfscoach en traumatherapeut. Ze helpt oa. ondernemers om financiële harmonie te creëren én is lid van onze lhbti+ community. Als geen ander kan zij vertellen wat vrijheid in deze wereld betekend en hoe je hier echt gebruik van kunt maken. Ze leert ons welke invloed we zelf hebben op de wereld waarin we leven. Om te gaan voor wat je werkelijk wilt én hoe je dit echt kan creëren in het leven. Zodat je kunt gaan voor je eigen verlangens, zonder de angst voor afwijzing of restricties om je heen.

Uitreiking winkeletalagewedstrijd
De winkeliers in het winkelhart van Enschede hebben hun best gedaan om hun etalage op een mooie, kleurrijke en ludieke manier te versieren. De jury onder leiding van Roxy Diamond heeft op zaterdag 10 oktober deze allemaal bekekenen en beoordeeld en zal vandaag de winnaar bekend maken! De winnaar mag zich het hele jaar de winkelier met de mooiste regenboog etalage noemen.

Gedicht poëziewedstrijd transgender gedenkdag
De workshop poëzie op zaterdag 10 oktober was de officieuze aftrap van een poëziewedstrijd georganiseerd door het COC Twente-Achterhoek in het kader van de Regenboogdagen. De winnaar van de wedstrijd wordt bekend gemaakt op 20 november, Internationale Transgender Gedenkdag, de dag waarop wordt stilgestaan bij het gevaar dat transgenders lopen vanwege hun genderidentiteit. Vanmiddag zal één van deze gedichten worden voorgelezen.

Homo-mannenkoor
Vorige maand mochten de mannen van het Enschedese homo-mannenkoor Soorten en Maten weer gaan repeteren. Indien de coronamaatregelen het toestaan zal het homo-mannenkoor ons verwennen met hun prachtige stemmen en een aantal van hun topnummers ten gehore brengen.

Afsluitende lezing door Suze Maclaine Pont: op naar echte vrijheid!