Meteen naar de inhoud

Concert ABBA forever – De Zweedse poplegendes

Alleen de allermooiste liedjes van ABBA komen voorbij tijdens een fantastische muzikale middag op zondagmiddag 9 oktober in het Muziekcentrum in Enschede. Dat wordt een geweldige stap terug in de tijd met de voorstelling ABBA Forever. Medewerking wordt onder meer verleend door het Wilmink Project Orkest, Wilminks Kweek, Lone van Roosendaal, Desi van Doeveren en Job Bovelander.

ABBA is niet meer weg te denken in de popmuziek. Wie heeft er niet gedanst op Dancing Queen? Wie pinkte niet stiekem een traantje weg bij The Winner Takes It All? Wie zingt niet automatisch mee met Super Trouper?

‘’We gaan met elkaar een mooie middag beleven, waarbij uiteraard de bekende hits langskomen, maar dan vaak net even anders dan iedereen gewend is’’, zo laat dirigent Jos Pijnappel van het Wilmink Project Orkest weten. ‘’Naast de grootste hits spelen we ook een paar minder bekende verrassende parels en uiteraard materiaal van hun spectaculaire comeback cd Voyage uit 2021.’’

Het Wilmink Project Orkest wordt ondersteund door een groep achtergrondzangers en -zangeressen en drie vocalisten, die het werk van ABBA zowel muzikaal als tekstueel alle eer bewijzen.

Praktische informatie

Meer informatie en tickets: zie wilminktheater.nl
Datum: vrijdag 9 oktober
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Muziekcentrum Enschede (Noorderhagen 27, Enschede)