Meteen naar de inhoud

Film The Adventures of Priscilla: Queen of the Desert

Twee dragartiesten en een transgendervrouw reizen door de woestijn om hun unieke cabaretstijl op te voeren.

Concordia vertoont in het kader van de Regenboogdagen de film The Adventures of Priscilla: Queen of the Desert. Drie showgirls – twee travestieten en één transseksueel- uit Sydney zijn het leven in de grote stad beu. Het drietal besluit een uitnodiging aan te nemen voor een optreden in Alice Springs, midden in de woestijn. In hun oude bus, Priscilla gedoopt, beginnen zij aan een reis vol komische, bizarre en gevaarlijke avonturen.

AUS, 1994, 104 min, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.

Met bijdrage van de Rotterdamse drag queen Dolly Donut. Dolly is het alterego van Laurents Deurloo en is “geboren” op het eiland Gran Canaria waar hij 5 jaar heeft gewoond. Sinds maart 2021 is hij weer voorgoed terug in Nederland zet hij zich in als Dolly Donut om te performen en het publiek te vermaken. Dolly is een queen die humor heeft en een zachte kant maar soms ook een kleine diva kan zijn. Daarnaast is ze ambassadrice van de DUSTY FOUNDATION  die zich inzet tegen homogeweld en discriminatie van de gehele lhbtqu+ gemeenschap.

Na afloop neemt Dolly Donut je graag mee naar Café Stonewall voor een afterparty.

Datum: vrijdag 8 oktober

Tijd: 19.00 uur

Locatie: Concordia, Oude Markt 15, Enschede

Om dit programma fysiek te kunnen bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand wordt gehouden. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Bestel de kaarten hier