Meteen naar de inhoud

MIAUW on stage + MIAUW queer night

MIAUW on stage

Een unieke theatershow met een flink aantal bekende namen uit de dragqueen-scène. De show is het feestelijk hoogtepunt van de Regenboogdagen. Dat wordt volop genieten op zaterdag 8 oktober in Metropool in Enschede.

Metropool en Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede slaan de handen ineen tijdens dit megafeest in de Hertog Jan Zaal. Het wordt een intieme show in een hysterische theatersetting, speciaal bedoeld voor iedereen van jong tot oud. Wees er wel snel bij want er zijn slechts 250 zitplekken beschikbaar voor deze intieme ervaring.

Welke dragqueens er allemaal meedoen, wordt binnenkort bekend. Lady Joker en Vivaldi komen zeker langs. Heel leuk: Vivaldi heet in het dagelijks leven Tim Loohuis en komt uit Enschede. Hij was te zien in de Videoland-hit Drag Race Holland.

MIAUW queer night

‘MIAUW Queer Night is hét dancefeest voor jongens tot en met meisjes die vallen op jongens tot en met meisjes’

Voor de liefhebber is er extra veel voordeel. Na 23.00 uur transformeert de theaterzaal in een heuse danszaal. Schaf daarom een extra voordelige passe-partout aan en feest tot diep in de nacht door op deze queer night. 

De organisatie heeft er zin in: ”MIAUW Queer Night is hét dancefeest voor jongens tot en met meisjes die vallen op jongens tot en met meisjes. Ons feest brengt een overheerlijke ode aan diversiteit in al haar fraaie facetten en alle soorten liefde. Het maakt ons niet uit welk dekseltje op jouw potje past. Jij mag er zijn. Bij ons is iedereen welkom, als je maar lief bent en een beetje open minded. Waag een dansje, doe een drankje, kleed je niet al te warm aan, ga los, wees zoet (maar niet te) en maak lol. De zaal wordt getransformeerd in een hedonistisch walhalla van vertier waar zelfs de meest luie huiskat enthousiast van zal worden. Maak je borst nat voor een spetterende roetsjbaan langs lekkere live-performances, potsierlijke dragqueens, fijne dansbare deuntjes en een hele hoop kattenkwaad.”

Alle info en tickets:

  • 20.30-22.30: MIAUW on Stage – Grote namen uit de dragqueen-scène.
    Info en tickets

Praktische informatie

Datum: 8 oktober
Tijd:
Locatie
Tickets kopen via: