Webinar: De stap naar echte vrijheid

Door: Suze Maclaine Pont

Sommige mensen worstelen hun hele leven met vrijheid, voelen zich gevangen, beknot, opgesloten, bedreigd terwijl anderen moeiteloos overal doorheen lijken te bewegen. Het kan ECHT zo voelen dat anderen buiten ons onze vrijheid in handen hebben. Dat zij de ‘regels’ bepalen, en wij daar aan overgeleverd zijn.

Maar, in tegenstelling tot wat logisch ‘voelt’, is het hebben van vrijheid in de zin van regels, omgeving en voorwaarden geen enkele garantie voor het werkelijk ervaren van vrijheid.

Er is een groot verschil tussen vrijheid hebben en vrijheid ervaren.

Waarom is dat? Het is verleidelijk om te denken dat te maken heeft met afkomst, opleiding, vaardigheden, timing, geaardheid, ras, geluk, je baan, geld, intelligentie. Maar in werkelijkheid is het geen van deze! Er is maar een oorzaak die de grondslag is voor hoeveel vrijheid jij ervaart en hebt en dat is je onbewuste programmering rondom het leven en hoe jij daarin mag bewegen.

Schrijf je in voor dit webinar en ontdek hoeveel vrijheid je wel niet hebt in deze wereld en hoe je daar ECHT gebruik kunt maken daarvan, om invloed te hebben op de wereld waar we in leven, om dat wat je werkelijk wilt ook te creëren in het leven, om te gaan voor de wereld waarin ruimte is voor iedereen!

Datum: Dinsdag 6 oktober 
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Kosten: Gratis aangeboden door Regenboogdagen 2020.

Webinar gemist? Klik hier om deze terug te kijken!