Webinar: Judging you, judging me

Over vooroordelen, oordelen en meer.
Door: Rozemarijn van Merksteij van Bee Charged

Waar mensen contact met elkaar hebben is het onvermijdelijk aanwezig: vooroordelen. In principe kan het niet zoveel kwaad. Totdat je er last van krijgt. Je kunt last hebben van mensen die over jou vooroordelen hebben, zoals over je geloof, etniciteit, geaardheid of gewoon over wat je doet of hoe je eruit ziet. Maar onvermijdelijk is ook dat je soms zelf wel eens een onbedoeld oordeel velt over iemand, waardoor je die persoon in een ander daglicht zet.

Dit webinar geeft je meer inzicht in vooroordelen. We gaan in op vragen als:  Oordelen waarom doen we dat eigenlijk? Zitten er ook voordelen aan het oordelen? Hoe kan ik beter omgaan met oordelen? Hoe voorkom ik dat ik negatief beïnvloed wordt door anderen? Kan ik mijn eigen oordelen herkennen en er beter mee omgaan?

Rozemarijn heeft door haar ervaring in coaching en training in NLP veel ervaring opgedaan in de relatie die mensen met elkaar hebben. Ze helpt mensen om op het gebied van gedrag en communicatie gelukkiger in het leven te staan met meer energie en passie voor alles wat je doet.

Datum: donderdag 8 oktober 
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Kosten: Gratis aangeboden door Regenboogdagen 2020

Schrijf je hier gratis in voor donderdag 8 oktober – start om 20.00 uur

Sorry, dit evenement zit helaas vol.