Workshop digitale fotografie

Door Ronald Bruinink

Heb je een digitale spiegelreflex- of andere camera met instelmogelijkheden maar fotografeer je alleen op de automatische stand? Geef je dan op voor deze gratis workshop en leer in korte tijd de mogelijkheden van je camera kennen!

Tijdens deze workshop leer je hoe je keuzes maakt die betere resultaten opleveren door de juiste instellingen van je camera te gebruiken. Ook leer je waar alle knopjes voor zijn. De aandacht zal liggen op Portret/Close-up en Landschapsfotografie en het fotograferen met sluitertijden. Na een korte uitleg gaan we direct op pad om het geleerde in praktijk te brengen.

Tevens zal er aandacht geschonken worden aan het maken van goede composities waardoor je foto’s nog professioneler worden. Je ontvangt een handleiding zodat je de instellingen later nog eens kunt nakijken en toepassen.

Zelf meenemen: Camera, lenzen en eventueel een statief.

Leer van een professionele fotograaf de kleine kneepjes van het fotografievak! Ronald leert je in deze workshop welke mogelijkheden jouw eigen Digitale Spiegelreflex- Systeem- of hybride camera precies heeft. 

Datum: zaterdag 10 oktober
Tijd: 10.00 – 13.00 uur

Locatie: Café Stonewall (bovenruimte), Walstraat 12-14, 7511 GH Enschede
Kosten: gratis aangeboden door Regenboogdagen 2020.

Schrijf je hier gratis in voor zaterdag 10 oktober – start 10.00 uur

Sorry, dit evenement zit helaas vol.